Pink, Mya, Lil’ Kim oraz Missy Eliott – Christina Aguilera Polska | Christina Aguilera Poland
Pink, Mya, Lil’ Kim oraz Missy Eliott

http://christinaaguilera.com.pl/wp-content/uploads/2011/04/lady.jpg

Współpraca z…: Pink, Myą, Lil’ Kim oraz Missy Eliott
Rok: 2001
Utwór: Lady Marmalade
Album: Moulin Rouge OST, Kepps Gettin’ Better (Christina Aguilera)
Wydany w postaci singla: tak
Czy powstał teledysk?: tak (dowiedz się więcej…)
Występy w ramach promocji utworu: podczas gal MTV VMA w 2001 oraz Grammy Awards w 2002 roku. Dodatkowo, solowe występy Christiny podczas tras koncertowych – Stripped Tour i Back To Basics Tour oraz wystąpienia podczas prywatnych przyjęć.
Krótko o współpracy: Christina, Mya, P!nk oraz Lil’ Kim zostały zaproszone do nagrania coveru utwory żeńskiej grupy LaBelle – Lady Marmalade, który miał się znaleźć na krążku z muzyką z filmu Moulin Rouge! Singiel został wybrany do promocji filmu w mediach, odnosząc gigantyczny sukces przebijając jednocześnie oryginalną wersję. Artystki były pierwszymi wokalistkami, które zdecydowały się na nagranie tego kontrowersyjnego utworu o tematyce erotycznej.



OFICJALNE LINKI CHRISTINY
STRONA: www.christinaaguilera.com (link)
PERFUMY: www.perfumes.christinaaguilera.com/en/ (link)
FACEBOOK: /christinaaguilera (link)
INSTAGRAM: @xtina (link)
TWITTER: @xtina (link)
YOUTUBE: Christina Aguilera (link)
NADCHODZĄCE WYDARZENIA
29.01.On Air With Ryan Seacrest
29.01The Ellen Show
30.01Jimmy Kimmel Live!
31.01Watch What happens Live
31.05"The Xperience" Las Vegas
SPOTIFY
ZAPRZYJAŹNIONE STRONY
grupa-facebook
INFORMACJE O STRONIE
Nazwa: Christina Aguilera Polska
Działamy od: 13 kwiecień 2004
Team: MissKatelicious & Grzegorz
Kontakt: christinafanspl@gmail.com
Online: online użytkowników na stronie
Host: Fan-Strefa.pl | Reklama
Polityka prywatności: Zapoznaj się z polityką prywatności
Ta strona używa plików cookie. Korzystając z tej witryny wyrażasz zgodę na używanie ich, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej o plikach cookie





By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close